Maak snel jouw eigen bedrijfsvlog.

Met Vormats maak je binnen mum van tijd een professionele bedrijfsvlog. Ook starten met vloggen?

Bedrijven die Vormats gebruiken:

Bedrijven die Vormats gebruiken:

WAT KAN VORMATS VOOR JOU BETEKENEN

De kracht van videocommunicatie. 

Het is voor niemand een verrassing meer dat men liever een video kijkt dan ze een tekst lezen. Bedrijfsvlogs geven jou de kans om je bedrijf een gezicht te geven. Ga aan de slag met Vormats en breng jouw merk tot leven. In slechts 15 minuten is jouw gepersonaliseerde video of product video af en klaar om gedeeld te worden met jouw netwerk. Je bent geen uren of zelfs dagen meer kwijt aan het bewerken van video’s: onze app neemt het editen volledig uit handen!

WAT KAN VORMATS?

Hoe werkt het?

 

STAP 1

Strategie

Samen bepalen we jouw videodoel en de beste manier om deze te bereiken. Wij maken een app op maat, 100% afgestemd op jouw videobehoefte.

 

STAP 2

Activatie  

App klaar? Dan organiseren we een workshop voor iedereen die ermee gaat werken. De in-app coach begeleidt je bij elke stap en ons support team is altijd bereikbaar voor vragen.

 

STAP 3

Optimalisatie  

We monitoren de persoonlijke voortgang en vergelijken die met de doelen. Met de optie om de verhaallijn of de techniek te optimaliseren.

 

 

EEN BEDRIJFSVLOG MAKEN?

Start met video vanaf €28 pp.

DE WAARDE VAN VORMATS

Gemakkelijk beginnen met vloggen.

Anno 2020 vlogt iedereen. Ook organisaties pakken steeds vaker de camera erbij om bedrijfsvlogs te maken. Deze korte, persoonlijke video’s zijn een uitstekend middel om potentiële klanten of andere doelgroepen te betrekken bij de bezigheden van jouw werk of organisatie. Ze zorgen voor veel interactie. Toch laten velen deze kans nog liggen, omdat zij video bewerking te hoogdrempelig vinden. Met Vormats kan iedereen een effectieve video maken, en dat in slechts 15 minuten, geen video bewerking vereist! Zo staat niets jouw succes met video content marketing nog in de weg!

Plug & Play

Toegankelijk voor iedereen

Razendsnel hoge kwaliteit

VORMATS IN GEBRUIK

Geen voorkennis? Geen probleem!

Vormats is zo gebruiksvriendelijk dat je geen video-ervaring nodig hebt om ermee te werken. Iedereen binnen je bedrijf kan ermee aan de slag. Til de videocommunicatie in jouw bedrijf naar een hoger niveau en ga vloggen met Vormats!

EEN BEDRIJFSVLOG MAKEN?

Start met video vanaf €28 pp.