Een vacature video binnen 15 minuten.

Maak snel en eenvoudig een krachtige HR- & recruitmentvideo met Vormats! Neem overal en altijd video’s op, zonder enige voorkennis.

Bedrijven die Vormats gebruiken:

Bedrijven die Vormats gebruiken:

DE WAARDE VAN VORMATS

Gemakkelijk en snel vacaturevideo’s maken.

In een wervende vacature video geef je op een authentieke manier een extra dimensie aan jouw vacature. Ook is dit een effectieve manier om aan employer branding te doen. Toch laten veel bedrijven deze kans liggen, omdat ze geen tijd hebben om de video’s te produceren of editen. Of er is geen geld om dit uit te besteden aan externe partijen. Met Vormats zijn deze obstakels verleden tijd. Binnen 15 minuten produceer jij al jouw eigen, authentieke HR- & recruitmentvideo, zonder enige voorkennis!

Plug & Play

Toegankelijk voor iedereen

Razendsnel hoge kwaliteit

WAT KAN VORMATS VOOR JOU BETEKENEN

Gepersonaliseerde employer branding en vacature video’s.

Moeite met het vervullen van die ene openstaande vacature? Breng de vacature tot leven met een vacature video! Met Vormats is het creëren van video’s niet langer hoogdrempelig. Binnen no time maak jij effectieve video’s. Thuis, op kantoor of in het park: met jouw smartphone en onze app kun je overal en altijd opnemen. Het is niet eens nodig jouw tekst in de video uit het hoofd te leren. Je schrijft de regels eerst en ziet deze vervolgens in beeld verschijnen tijdens het opnemen. Zet je recruitment extra kracht bij met een unieke recruitmentvideo en maak ambassadeurs van je medewerkers!

WAT KAN VORMATS?

Hoe werkt het?

 

STAP 1

Kies het doel van de video

Gebruik je de video voor employer branding? Of maak je een vacature video? Kies het doel van de video en ga aan de slag!

 

STAP 2

Vormats  

Je voert het script van tevoren in en begint met filmen. De In-app coaching helpt je en het editen is volledig geautomatiseerd.

 

STAP 3

Resultaat  

Binnen 15 minuten heb jij een video gemaakt die je gelijk kan inzetten om jouw merk tot leven te brengen!

 

VORMATS IN GEBRUIK

Iedereen kan het.

Je hebt geen video-ervaring nodig om met Vormats aan de slag te gaan. Iedereen kan een HR- & recruitmentvideo maken met Vormats. Een video is niet alleen persoonlijker dan een vacature, maar draagt ook bij aan je employer brand. In deze ‘war for talent’ is het belangrijker dan ooit om je te onderscheiden van concurrenten met een sterke employer branding video. Breng jouw merk tot leven met een overtuigende HR- & recruitmentvideo en ga aan de slag met Vormats!

KLAAR OM TE BEGINNEN?

Zelf ervaren hoe Vormats werkt of direct aan de slag?

Video made easy

 
Vormats B.V.
Prinseneiland 12d
1013 LR Amsterdam
hello(at)vormats.com