Een vacaturevideo binnen 15 minuten.

Maak snel en eenvoudig een krachtige employer branding video met Vormats! Neem overal en altijd video’s op na onze workshop.

Bedrijven die Vormats gebruiken:

Bedrijven die Vormats gebruiken:

WAT KAN VORMATS VOOR JOU BETEKENEN

Gepersonaliseerde employer branding en vacature video’s.

Moeite met het vervullen van die ene openstaande vacature? Breng de vacature tot leven met een vacature video! Met Vormats is het creëren van video’s niet langer hoogdrempelig. Binnen no time maak jij effectieve video’s. Thuis, op kantoor of in het park: met jouw smartphone en onze app kun je overal en altijd opnemen. Het is niet eens nodig jouw tekst in de video uit het hoofd te leren. Je schrijft de regels eerst en ziet deze vervolgens in beeld verschijnen tijdens het opnemen. Zet je recruitment extra kracht bij met een unieke recruitmentvideo en maak ambassadeurs van je medewerkers!

HOE WERKT HET?

Vormats levert service op maat.

 

STAP 1

Strategie

Samen bepalen we jouw videodoel en de beste manier om deze te bereiken. Wij maken een app op maat, 100% afgestemd op jouw videobehoefte.

 

STAP 2

Activatie  

App klaar? Dan organiseren we een workshop voor iedereen die ermee gaat werken. De in-app coach begeleidt je bij elke stap en ons support team is altijd bereikbaar voor vragen.

 

STAP 3

Optimalisatie  

We monitoren de persoonlijke voortgang en vergelijken die met de doelen. Met de optie om de verhaallijn of de techniek te optimaliseren.

 

KLAAR OM TE BEGINNEN?

Start met video vanaf €28 pp.

TESTIMONIAL 

“Met Vormats bereiken we 6 keer zoveel kandidaten.”

Vormats denkt mee met onze video content en biedt geweldige service.

Shaileen Ho-A-Hing
Recruitment Marketeer
UMC Amsterdam

DE WAARDE VAN VORMATS

Gemakkelijk en snel vacaturevideo’s maken.

In een wervende vacature video geef je op een authentieke manier een extra dimensie aan jouw vacature. Ook is dit een effectieve manier om aan employer branding te doen. Toch laten veel bedrijven deze kans liggen, omdat ze geen tijd hebben om de video’s te produceren of editen. Of er is geen geld om dit uit te besteden aan externe partijen. Met Vormats zijn deze obstakels verleden tijd. Binnen 15 minuten produceer jij al jouw eigen, authentieke HR- & recruitmentvideo, zonder enige voorkennis!

6 x Hogere CTR rates
De mens achter de vacature
Voorkom mismatch

VORMATS IN GEBRUIK

Iedereen kan het.

Je hebt geen video-ervaring nodig om met Vormats aan de slag te gaan. Iedereen kan een HR- & recruitmentvideo maken met Vormats. Een video is niet alleen persoonlijker dan een vacature, maar draagt ook bij aan je employer brand. In deze ‘war for talent’ is het belangrijker dan ooit om je te onderscheiden van concurrenten met een sterke employer branding video. Breng jouw merk tot leven met een overtuigende HR- & recruitmentvideo en ga aan de slag met Vormats!

KLAAR OM TE BEGINNEN?

Start met video vanaf €28 pp.