Een vacaturevideo binnen 15 minuten.

Maak snel en eenvoudig een krachtige employer branding video met Vormats! Neem overal en altijd video’s op na onze workshop.

Trusted by the best

Gepersonaliseerde employer branding en vacature video’s.

Moeite met het vervullen van die ene openstaande vacature? Breng de vacature tot leven met een vacature video! Met Vormats is het creëren van video’s niet langer hoogdrempelig. Binnen no time maak jij effectieve video’s. Thuis, op kantoor of in het park: met jouw smartphone en onze app kun je overal en altijd opnemen.

Het is niet eens nodig jouw tekst in de video uit het hoofd te leren. Je schrijft de regels eerst en ziet deze vervolgens in beeld verschijnen tijdens het opnemen. Zet je recruitment extra kracht bij met een unieke recruitmentvideo en maak ambassadeurs van je medewerkers!

“Met Vormats bereiken we 6 keer zoveel kandidaten.”

Vormats denkt mee met onze video content en biedt geweldige service.

Shaileen Ho-A-Hing
Recruitment Marketeer
UMC Amsterdam

Iedereen kan het.

Je hebt geen video-ervaring nodig om met Vormats aan de slag te gaan. Iedereen kan een HR- & recruitmentvideo maken met Vormats. 

Een video is niet alleen persoonlijker dan een vacature, maar draagt ook bij aan je employer brand. In deze ‘war for talent’ is het belangrijker dan ooit om je te onderscheiden van concurrenten met een sterke employer branding video.

Breng jouw merk tot leven met een overtuigende HR- & recruitmentvideo en ga aan de slag met Vormats!