Maak snel jouw eigen bedrijfsvlog.

Met Vormats maak je binnen mum van tijd een professionele bedrijfsvlog. Ook starten met vloggen?

Vormats fans:

Vormats fans:

DE WAARDE VAN VORMATS

Gemakkelijk beginnen met vloggen.

Anno 2020 vlogt iedereen. Ook organisaties pakken steeds vaker de camera erbij om bedrijfsvlogs te maken. Deze korte, persoonlijke video’s zijn een uitstekend middel om potentiële klanten of andere doelgroepen te betrekken bij de bezigheden van jouw werk of organisatie. Ze zorgen voor veel interactie. Toch laten velen deze kans nog liggen, omdat zij video bewerking te hoogdrempelig vinden. Met Vormats kan iedereen een effectieve video maken, en dat in slechts 15 minuten, geen video bewerking vereist! Zo staat niets jouw succes met video content marketing nog in de weg!

Plug & Play

Toegankelijk voor iedereen

Razendsnel hoge kwaliteit

WAT KAN VORMATS VOOR JOU BETEKENEN

De kracht van videocommunicatie. 

Het is voor niemand een verrassing meer dat men liever een video kijkt dan ze een tekst lezen. Bedrijfsvlogs geven jou de kans om je bedrijf een gezicht te geven. Ga aan de slag met Vormats en breng jouw merk tot leven. In slechts 15 minuten is jouw gepersonaliseerde video of product video af en klaar om gedeeld te worden met jouw netwerk. Je bent geen uren of zelfs dagen meer kwijt aan het bewerken van video’s: onze app neemt het editen volledig uit handen!

WAT KAN VORMATS?

Hoe werkt het?

 

STAP 1

Kies het doel van de video

Gebruik je de video voor een bedrijfsvlog of maak je een product video? Kies het doel van de video!

 

STAP 2

Vormats  

Je voert het script van tevoren in en begint met filmen. In-app coaching helpt je en het editen is volledig geautomatiseerd.

 

STAP 3

Resultaat  

Binnen 15 minuten heb jij een persoonlijke video gemaakt die je gelijk kan inzetten om jouw doel te behalen!

 

VORMATS IN GEBRUIK

Geen voorkennis? Geen probleem!

Vormats is zo gebruiksvriendelijk dat je geen video-ervaring nodig hebt om ermee te werken. Iedereen binnen je bedrijf kan ermee aan de slag. Til de videocommunicatie in jouw bedrijf naar een hoger niveau en ga vloggen met Vormats!

EEN BEDRIJFSVLOG MAKEN?

Het gemak van Vormats
zelf ervaren?

Video made easy

 
Vormats B.V.
Prinseneiland 12d
1013 LR Amsterdam
hello(at)vormats.com