Video op je werken
bij website

De werken bij site is steeds belangrijker aan het worden in de krappe arbeidsmarkt en het gebruik van kostenefficiënte video speelt daar een belangrijke rol in. Hieronder 5 punten op een rij:

 

Emotie & visuals

Vertel het verhaal achter de vacature, laat zien wat een kandidaat kan verwachten, waar ze komt te werken en wat voor energie er hangt. In de krappe markt verwachten kandidaten meer informatie om te bepalen waar ze willen werken. De kandidaat is namelijk koning en 92% van alle communicatie is non-verbaal.

 

Meerlaagse content

Iedereen is verschillend, sommige mensen lezen liever dan dat ze kijken of luisteren en vice versa. Door de ontvanger de juiste content aan te bieden vergroot je de kansen op een match met de kandidaat. Een video toevoegen aan een pagina verhoogt de kans op een plek op de eerste pagina van google tot 50x.

 

Langere time on page

Door de meerlaagse content blijft de bezoeker langer op je pagina. Pagina’s met een video hebben een 2,6x hogere time on page dan pagina’s zonder video’s. Hoe langer een bezoeker op de pagina of website blijft hoe hoger Google de waarde en betrouwbaarheid van de pagina inschat. Dit leidt tot verhoogde ranking in de zoekresultaten.

 

Engagement

Door visueel te communiceren kan de interactie met de kandidaat tot 6 zo hoog zijn dan alleen geschreven content. Werk dus met foto’s/infographics/video’s om te zorgen dat kandidaten liken, delen, comments achterlaten en het einde van de pagina halen.

 

Youtube kanaal

Door de video’s dan ook op een YouTube kanaal te zetten maak je meteen gebruik van de 1 na grootste zoekmachine van de wereld. Dit is een ideale mogelijkheid om je traffic te verhogen en zo je kansen op een conversie te vergroten.

De techniek is er klaar voor, nu jij nog!

GEÏNTERESSEERD?

Wil je met eigen ogen zien hoe Vormats werkt?

Video made easy

 
Vormats B.V.
Prinseneiland 12d
1013 LR Amsterdam
hello(at)vormats.com

Quick links

 

About

News

Vraag een demo aan