Videomarketing nog nooit zo makkelijk.

Met Vormats kan jij binnen 15 minuten de perfecte salesvideo maken. Geen voorkennis vereist, video’s maken is simpel.

Bedrijven die Vormats gebruiken:

Bedrijven die Vormats gebruiken:

WAT KAN VORMATS VOOR JOU BETEKENEN

Deelbare video content in
15 minuten.

We zijn tegenwoordig altijd onderweg en druk bezig. Wanneer je video content in je sales funnel wil gebruiken, wil je natuurlijk gelijk filmen. Maar hoe maak je een effectieve video? Vormats maakt dit hele proces zo simpel als maar kan. Het is sneller, makkelijker en gebruiksvriendelijk. Het verandert hoe je tegen videomarketing aankijkt. De perfecte video in 15 minuten!

HOE WERKT HET?

Vormats levert service op maat.

 

STAP 1

Strategie

Samen bepalen we jouw videodoel en de beste manier om deze te bereiken. Wij maken een app op maat, 100% afgestemd op jouw videobehoefte.

 

STAP 2

Activatie  

App klaar? Dan organiseren we een workshop voor iedereen die ermee gaat werken. De in-app coach begeleidt je bij elke stap en ons support team is altijd bereikbaar voor vragen.

 

STAP 3

Optimalisatie  

We monitoren de persoonlijke voortgang en vergelijken die met de doelen. Met de optie om de verhaallijn of de techniek te optimaliseren.

 

GEÏNTERESSEERD?

Start met video vanaf €28 pp.

TESTIMONIAL 

 “We zagen het website bezoek direct stijgen.”

Als je een huidkliniek zoekt wil je weten wie je gaat behandelen. Vormats biedt hiervoor dé oplossing.

 
Charlotte Eggink
Marketing Manager
Derma2Care

DE WAARDE VAN VORMATS

Gemakkelijk en snel salesvideo’s.

Content is king en de rol van video content in een onderneming wordt elk jaar belangrijker. O.a. voor zichtbaarheid richting de klant en een persoonlijke boodschap. Werk jij in sales of communicatie? Dan heb jij ongetwijfeld bedacht video’s te produceren voor jouw leadgeneratie of marketinguitingen. Lijkt het produceren van een video niet voor jou weggelegd? Wij bewijzen graag het tegendeel! 

Plug & Play

Toegankelijk voor iedereen

Razendsnel hoge kwaliteit

VORMATS IN GEBRUIK

Geen voorkennis vereist.

Of het nu gaat om de salesmanager of de junior, iedereen kan met Vormats effectieve video’s maken. Er is namelijk geen voorkennis vereist om video’s te maken. Gebruik de app voor salespitches, leadgeneratie, product of innovatie video’s of om proposals te ondersteunen. Zorg dat jij en jouw bedrijf altijd zichtbaar is. Met Vormats is jouw relatie bereiken net zo snel als met whatsapp of e-mail. Wanneer videomarketing zo gemakkelijk is, zal je merken dat je nooit meer zonder de Vormats app kan.

GEÏNTERESSEERD?

Start met video vanaf €28 pp.