Videomarketing nog nooit zo makkelijk.

Met Vormats kan jij binnen 15 minuten de perfecte salesvideo maken. Geen voorkennis vereist, video’s maken is simpel.

Vormats fans:

Vormats fans:

TESTIMONIAL CHARLOTTE EGGINK

Marketing Manager Derma2Care

“Als je op zoek bent naar een goede huidkliniek wil je weten wie je gaat behandelen, dit nemen wij nu mee in onze marketinguitingen. Ik dacht eerst dat het veel tijd en geld zou kosten maar Vormats biedt hiervoor dé oplossing. Tevens hebben we met Youtube nu een extra verkoopkanaal. Door de huidtherapeuten zelf de filmpjes te laten opnemen zijn ze een stuk comfortabeler en gaan ze het ook echt leuk vinden. Na een maand zagen we de websitebezoekers al stijgen.” 

DE WAARDE VAN VORMATS

Gemakkelijk en snel salesvideo’s.

Content is king en de rol van video content in een onderneming wordt elk jaar belangrijker. O.a. voor zichtbaarheid richting de klant en een persoonlijke boodschap. Werk jij in sales of communicatie? Dan heb jij ongetwijfeld bedacht video’s te produceren voor jouw leadgeneratie of marketinguitingen. Lijkt het produceren van een video niet voor jou weggelegd? Wij bewijzen graag het tegendeel! 

Plug & Play

Toegankelijk voor iedereen

Razendsnel hoge kwaliteit

WAT KAN VORMATS VOOR JOU BETEKENEN

Deelbare video content in
15 minuten.

We zijn tegenwoordig altijd onderweg en druk bezig. Wanneer je video content in je sales funnel wil gebruiken, wil je natuurlijk gelijk filmen. Maar hoe maak je een effectieve video? Vormats maakt dit hele proces zo simpel als maar kan. Het is sneller, makkelijker en gebruiksvriendelijk. Het verandert hoe je tegen videomarketing aankijkt. De perfecte video in 15 minuten!

WAT KAN VORMATS?

Hoe werkt het?

 

STAP 1

Strategie

  • Bepaal samen video doelen
  • Distributiekanalen bepalen
  • Opzetten content kalendar

 

STAP 2

Activatie  

  • Video workshop
  • Comfortabel voelen voor de camera
  • Starten van de video strategie

 

STAP 3

Optimalisatie  

  • Uitvoeren van de strategie
  • Optimalisatie consults
  • Persoonlijke in-app coaching

 

 

VORMATS IN GEBRUIK

Geen voorkennis vereist.

Of het nu gaat om de salesmanager of de junior, iedereen kan met Vormats effectieve video’s maken. Er is namelijk geen voorkennis vereist om video’s te maken. Gebruik de app voor salespitches, leadgeneratie, product of innovatie video’s of om proposals te ondersteunen. Zorg dat jij en jouw bedrijf altijd zichtbaar is. Met Vormats is jouw relatie bereiken net zo snel als met whatsapp of e-mail. Wanneer videomarketing zo gemakkelijk is, zal je merken dat je nooit meer zonder de Vormats app kan.

GEÏNTERESSEERD?

Wil je met eigen ogen zien hoe Vormats werkt?

Video made easy

 
Vormats B.V.
Prinseneiland 12d
1013 LR Amsterdam
hello(at)vormats.com