Remote werken met Vormats.

Wil jij remote werken met video? Met Vormats creëer je snel een persoonlijke en authentieke video!

Bedrijven die Vormats gebruiken:

Bedrijven die Vormats gebruiken:

WAT KAN VORMATS VOOR JOU BETEKENEN

Op afstand werken met Vormats.

Een werknemer is sneller geneigd een video te bekijken dan een document te lezen. Zorg dat jouw bericht door al je collega’s gezien wordt, door het als video te delen. Juist wanneer mensen op afstand werken, is het belangrijk om te zorgen dat iedereen je bericht ziet. Gebruik Vormats om een video te maken die je met al jouw collega’s kan delen. In slechts 15 minuten heb je een professionele video gemaakt die gelijk ingezet kan worden. Je hoeft geen edit-ervaring te hebben: de Vormats-app heeft dit compleet geautomatiseerd.

HOE WERKT HET?

Vormats levert service op maat.

 

STAP 1

Strategie

Samen bepalen we jouw videodoel en de beste manier om deze te bereiken. Wij maken een app op maat, 100% afgestemd op jouw videobehoefte.

 

STAP 2

Activatie  

App klaar? Dan organiseren we een workshop voor iedereen die ermee gaat werken. De in-app coach begeleidt je bij elke stap en ons support team is altijd bereikbaar voor vragen.

 

STAP 3

Optimalisatie  

We monitoren de persoonlijke voortgang en vergelijken die met de doelen. Met de optie om de verhaallijn of de techniek te optimaliseren.

 

 

VIDEO VOOR THUISWERKENDEN

Start met video vanaf €28 pp.

DE WAARDE VAN VORMATS

Gemakkelijk thuis video’s produceren.

Steeds meer mensen werken tegenwoordig op afstand. Dan is het wel belangrijk om in contact met elkaar te blijven. Als iedereen thuiswerkt, is een videobericht een effectief middel om een boodschap bij jouw werknemers te krijgen. Met Vormats is het heel makkelijk om snel een videoboodschap voor jouw collega’s te maken. Binnen 15 minuten is jouw video klaar om te delen!

Plug & Play

Toegankelijk voor iedereen

Razendsnel hoge kwaliteit

VORMATS IN GEBRUIK

Geen ervaring met video vereist.

Met Vormats kan elke collega zelfstandig video’s maken. Er is geen voorkennis vereist om effectief te starten met video. Nu het zo gebruikelijk is om op afstand te werken, is het slim om collega’s met video te laten communiceren. Of het nu gaat om mededelingen, updates of een vrolijke boodschap, video’s hebben meer effect dan e-mails en tekstdocumenten. Wil jij ook thuiswerkende collega’s de tools geven om met video’s te communiceren? Start dan met Vormats!

VIDEO VOOR THUISWERKENDEN

Start met video vanaf €28 pp.