Remote werken met Vormats.

Wil jij remote werken met video? Met Vormats creëer je snel een persoonlijke en authentieke video!

Bedrijven die Vormats gebruiken:

Bedrijven die Vormats gebruiken:

DE WAARDE VAN VORMATS

Gemakkelijk thuis video’s produceren.

Steeds meer mensen werken tegenwoordig op afstand. Dan is het wel belangrijk om in contact met elkaar te blijven. Als iedereen thuiswerkt, is een videobericht een effectief middel om een boodschap bij jouw werknemers te krijgen. Met Vormats is het heel makkelijk om snel een videoboodschap voor jouw collega’s te maken. Binnen 15 minuten is jouw video klaar om te delen!

Plug & Play

Toegankelijk voor iedereen

Razendsnel hoge kwaliteit

WAT KAN VORMATS VOOR JOU BETEKENEN

Op afstand werken met Vormats.

Een werknemer is sneller geneigd een video te bekijken dan een document te lezen. Zorg dat jouw bericht door al je collega’s gezien wordt, door het als video te delen. Juist wanneer mensen op afstand werken, is het belangrijk om te zorgen dat iedereen je bericht ziet. Gebruik Vormats om een video te maken die je met al jouw collega’s kan delen. In slechts 15 minuten heb je een professionele video gemaakt die gelijk ingezet kan worden. Je hoeft geen edit-ervaring te hebben: de Vormats-app heeft dit compleet geautomatiseerd.

Hoe werkt het?

Vormats in 3 stappen

 

STAP 1

Kies het doel van de video

Gebruik je de video voor een belangrijke oproep? Of wil je een mededeling filmen? Kies het doel van jouw video en ga naar de volgende stap!

 

STAP 2

Vormats  

Eerst voer je een script in en dan begint het filmen met Vormats. In-app coaching loopt je er eenvoudig doorheen en het editen is volledig geautomatiseerd.

 

STAP 3

Resultaat  

Binnen 15 minuten heb jij een video gemaakt die je gelijk kan inzetten om al jouw remote werkende collega’s te bereiken!

 

VORMATS IN GEBRUIK

Geen ervaring met video vereist.

Met Vormats kan elke collega zelfstandig video’s maken. Er is geen voorkennis vereist om effectief te starten met video. Nu het zo gebruikelijk is om op afstand te werken, is het slim om collega’s met video te laten communiceren. Of het nu gaat om mededelingen, updates of een vrolijke boodschap, video’s hebben meer effect dan e-mails en tekstdocumenten. Wil jij ook thuiswerkende collega’s de tools geven om met video’s te communiceren? Start dan met Vormats!

VIDEO VOOR THUISWERKENDEN

Benieuwd hoe Vormats
werkt?

Video made easy

 
Vormats B.V.
Prinseneiland 12d
1013 LR Amsterdam
hello(at)vormats.com