Laagdrempelige videocommunicatie.

Interne communicatie verbeteren met video? Met Vormats creëer je snel een authentieke en gepersonaliseerde video!

Bedrijven die Vormats gebruiken:

Bedrijven die Vormats gebruiken:

WAT KAN VORMATS VOOR JOU BETEKENEN

Interne communicatie verbeteren met Vormats.

Het is geen verrassing meer dat men liever een video kijkt dan ze een tekst lezen. Geef je bedrijf een gezicht met behulp van bedrijfsvlogs. Ga aan de slag met Vormats en breng jouw merk tot leven. In slechts 15 minuten is jouw professionele video klaar om gedeeld te worden. De tijd dat je uren of zelfs dagen kwijt was aan het bewerken van video’s is nu voorbij: de Vormats app neemt het editen volledig uit handen!

HOE WERKT HET?

Vormats levert service op maat.

 

STAP 1

Strategie

Samen bepalen we jouw videodoel en de beste manier om deze te bereiken. Wij maken een app op maat, 100% afgestemd op jouw videobehoefte.

 

STAP 2

Activatie  

App klaar? Dan organiseren we een workshop voor iedereen die ermee gaat werken. De in-app coach begeleidt je bij elke stap en ons support team is altijd bereikbaar voor vragen.

 

STAP 3

Optimalisatie 

We monitoren de persoonlijke voortgang en vergelijken die met de doelen. Met de optie om de verhaallijn of de techniek te optimaliseren.

 

 

STARTEN MET VIDEOCOMMUNICATIE?

Start met video vanaf €28 pp.

DE WAARDE VAN VORMATS

Gemakkelijk en snel video’s maken.

Videocommunicatie is dan ook een ontzettend effectief middel om een boodschap bij je werknemers te krijgen. Zo stimuleer je micro learning en interne communicatie. Heb jij geen tijd om urenlang op te nemen en te editen? Dan is Vormats een uitkomst. In slechts 15 minuten zet jij makkelijk een effectieve video in elkaar!

Top down communicatie

Unieke boodschap

Persoonlijke bedrijfsvlogs

VORMATS IN GEBRUIK

Zonder video-ervaring direct aan de slag.

Je hebt geen enkele voorkennis nodig om met Vormats aan de slag te kunnen gaan. Het gebruiksgemak van de app zorgt ervoor dat iedereen er gelijk mee uit de voeten kan. Geef jouw interne communicatie een boost met videocommunicatie en produceer een e-learning video, bedrijfsvideo of bijvoorbeeld een onboarding video.

STARTEN MET VIDEOCOMMUNICATIE?

Start met video vanaf €28 pp.