Wij zorgen ervoor dat iedereen
video’s kan maken!

ONS KANTOOR

Vormats als bedrijf.

Wij brengen je ‘s werelds meest toegankelijke videoapp vanuit een gezellig kantoor gevestigd op Prinseneiland, Amsterdam. Met uitzicht op steigers, bruggetjes en passerende bootjes vertoeven wij in een met zon overgoten kantoor. Als het Nederlandse weer meewerkt tenminste. Als we niet bezig zijn het jou makkelijker te maken video’s te creëren, dan lopen we een rondje met Puck.

HET TEAM

De gezichten achter Vormats.

Jan-Jaap van den Hoek

CEO/Co-Founder
Jan-Jaap is co-founder en ‘the man in charge’. Door de jaren heen heeft hij voor internationale en nationale bedrijven video’s gemaakt. Hier zag hij de kans om het video creatie proces te versimpelen. Hij neemt ook vaak de lekkerste croissants van Amsterdam mee, kom je langs om ze te proeven?

Arnold Bouwman

CTO/Co-Founder

Arnold, de andere co-founder is het hoofd product en technology. Hij heeft jaren ervaring als IT manager en Development manager. Ook doet hij de boodschappen voor het kantoor en voor de lokale eenden en zwanen populatie op de Bickersgracht. 

Mick Weijers

Digital Growth
Mick is verantwoordelijk voor de digital growth van Vormats. Hij heeft vele jaren ervaring met SaaS en heeft al honderden Vormats video’s gemaakt. Hij fietst graag naar kantoor en is daar altijd op een yogabal te vinden. Daarnaast is hij ook verantwoordelijk voor Taco (Cheat) Tuesday.

Rafael Palmero

Lead Development

Rafael ademt en leeft codering en is hier, als lead development, verantwoordelijk voor bij Vormats. Hij is de de man van de uitdagingen. Er bestaan geen problemen, alleen challenges. In de vakantie bezoekt hij graag de familievilla in Sevilla.

André Sampaio

Developer
Andre is een echte alleskunner als full stack developer. Deze Portugees heeft ongetwijfeld de grootste glimlach van het team. Verder herken je hem aan zijn eiwitrijke repen -en shakes. Als hij niet op kantoor is, vind je hem in de gym of op zijn surfboard.

Ilse Venema

Sales
Ilse is een echte sales expert en adviseert je graag over Vormats. Met haar positieve instelling en enthousiasme legt ze je graag alles uit over Vormats. Ze legt de lat niet alleen hoog op werk maar ook in de gym waar zij vier keer per week te vinden is!

Puck

Kantoorhond
Puck is parttime aanwezig bij Vormats en maakt iedereen vrolijk met haar aanwezigheid. Daarnaast helpt ze ook de vloer van het kantoor schoon te houden. Pas wel op voor je schoenen, ze kauwt hier graag haar bot op!

Aleks Nestserau

iOS & Android Development
Aleks is dé mobile developer in Amsterdam! Met zijn roots in Wit-Rusland, spreekt hij de meeste (developer) talen van iedereen op kantoor. Vraag hem maar naar Ken Roczen zijn crossende idool en hij vertelt er graag over.

 

GEÏNTERESSEERD?

Start met video vanaf €28 pp.